Contact

Ik ben werkzaam op maandag t/m vrijdag, van 10:00 uur tot 17:00 uur en van 18:00 uur tot 20:00 uur. Voor het maken van een afspraak of bij vragen kun je bellen naar 06 2125 0035. Of stuur een bericht via onderstaand formulier naar Steenkamp Counseling, Elisabeth Steenkamp.

Door te klikken op "Stuur mij een kopie", geeft u toestemming om uw gegevens te verzamelen.

Dit formulier vraagt u om uw naam en e-mail adres, zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Klik op de button hieronder en lees in onze Privacy Verklaring en Cookies Policy om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

 


Praktijkinformatie

Bezoekadres praktijk: Steenkamp Counseling, Damhertlaan 31, 3972 DB  Driebergen.

KvK 34360145 

BTW-id NL001999246B68 

Telefoonnummer: +31 (0) 6 2125 0035

E-mail: info@steenkampcounseling.nl 

Ik ben aangesloten bij CAT vergoedbaar. 

 

De sessies vinden zowel online, in een spreekkamer van dokter De Jong in Driebergen als ambulant plaats. De praktijkruimte bevindt zich op de tweede verdieping, er is een wachtruimte op de eerste verdieping aanwezig. Voor de deur is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Bus 50 stopt bij bushalte Traaij, dan is het zeven minuten lopen naar de praktijk. 

 

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling, klik op onderstaande button.

 

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie, klik op onderstaande button. 

 

Wil je weten of de sessies vergoed worden door jouw Zorgverzekeraar?

De vergoedingen vallen onder prestatienummer: (kinder) Coaching | 24505 en Counseling | 24506. 

Downloads

 

Disclaimer: alleen individuele en curatieve therapie wordt vergoed en erkend door de beroepsorganisatie.