Foto van een bergmeer op de aanbod pagina van Elisabeth Steenkamp Counseling in Driebergen. Ik kan je coachen in mijn ACT e-praktijk: online sessies, inclusief ondersteuning via de ACT app. Je leert vaardigheden aan, om op een diep niveau jouw coping, jou

Aanbod

 

Coaching sessies

De eerste afspraak is een intake van 50 minuten. Hierin maken we kennis en vertel je wat jouw klachten zijn en wanneer de coaching voor jou zou geslaagd zijn. Tijdens deze kennismaking gaan we naast praten meteen ook praktisch aan de slag met veen oefening. De oefeningen en gesprekken geven je inzicht waardoor je vastloopt.  En handvatten om uit jouw probleem te kunnen stappen of er effectiever mee om te kunnen gaan.

 

Heb je voorafgaand de eerste afspraak vragen? Bel gerust. Belangrijk is dat jij je prettig en veilig voelt om de gesprekken met mij aan te gaan. 


Tarieven 

 

Particulier

Sessie van 50 minuten € 85 excl. btw, met een betalingstermijn van 14 dagen.

Zakelijk

Sessie van 50 minuten € 100 excl. btw, met een betalingstermijn van 14 dagen.

Na gemiddeld vijf tot acht sessies ben je in staat om jouw stressklachten en faalangst in een vroeg stadium te herkennen én ze aan te pakken. 

Traject

Een traject van zes sessies met als extra mijn begeleiding via de whatsapp: je ontvangt tussen de sessies door Mindful Reminders, speciaal voor jouw op maat gemaakt.

 

De intake geldt als het eerste gesprek. Je krijgt na het eerste gesprek oefeningen mee, zodat je meteen aan de slag kunt om de regie over jouw leven op te bouwen. De vijf sessies worden binnen maximaal drie maanden gepland. 

 

Particulier € 495 excl. btw, betaling voorafgaand van het traject.

Zakelijk € 585 excl. btw, betaling voorafgaand van het traject.

Groepen

Groepen van vier tot twaalf personen. Afhankelijk van de hulpvraag, vraag een offerte op maat aan.

Supervisie en Leertherapie: € 95 per uur exclusief btw. 

 


ACT is een manier van leven die, als je de skills beheerst, op alle levensgebieden doorwerkt. Daardoor noemen we het liever geen methodiek, eerder het vergroten van bewustzijn, disfunctionele patronen ontrafelen en het vergroten van algehele psychologische flexibiliteit, van veerkracht. En daar bovenop is de grote meerwaarde de inzichten en kunde van de trainer zelf. Het vergroten van jouw kwaliteit van leven staat bovenaan. ACT werkt trans-diagnostisch & non-lineair en is ontwikkeld uit het wetenschappelijk onderbouwde Relational Frame Theory, RFT.