Foto van een bergmeer op de aanbod pagina van Elisabeth Steenkamp Counseling in Driebergen. Ik kan je coachen in mijn ACT e-praktijk: online sessies, inclusief ondersteuning via de ACT app. Je leert vaardigheden aan, om op een diep niveau jouw coping, jou

Aanbod

 

ACT opleidingen, Supervisie en Leertherapie: op aanvraag 

 

Coaching sessies

De eerste afspraak is een intake van 50 minuten. Hierin maken we kennis en vertel je wat jouw klachten zijn en wanneer de coaching voor jou zou geslaagd zijn. Tijdens deze kennismaking gaan we naast praten ook praktisch aan de slag met verschillende oefeningen. De oefeningen en de gesprekken helpen jouw veerkracht te vergroten. Heb je voorafgaand de eerste afspraak vragen? Bel gerust! Belangrijk is dat jij je prettig en veilig voelt om de gesprekken met mij aan te gaan. 

Tarieven 

Particulier

Sessie van 50 minuten € 80 excl. btw, met een betalingstermijn van 14 dagen.

Zakelijk

Sessie van 50 minuten € 95 excl. btw, met een betalingstermijn van 14 dagen.

Na gemiddeld vijf tot acht sessies ben je in staat om jouw stressklachten en faalangst in een vroeg stadium te herkennen én ze aan te pakken. 

Traject

Traject van vijf gesprekken en begeleiding via de mail of whatsapp. De intake geldt als het eerste gesprek. Je krijgt na het eerste gesprek oefeningen mee, zodat je meteen aan de slag kunt om de regie over jouw leven op te bouwen. De vijf gesprekken worden binnen maximaal drie maanden gepland. 

Particulier € 375 excl. btw, betaling voorafgaand van het traject.

Zakelijk € 450 excl. btw, betaling voorafgaand van het traject.

Groepen

Groepen van vier tot twaalf personen. Afhankelijk van de hulpvraag, vraag een offerte op maat aan.


Mind Welness Giftcard

Aanbod 1

Het gaan inzien welke regels en overtuigingen je blokkeren. Daarnaast krijg je tools aangereikt om flexibeler om te gaan met die overtuigingen, zo wordt jouw mentale veerkracht vergroot. 

Geschikt voor

Individueel. Zeer geschikt voor mensen met burnout, faalangst klachten en verstoord zelfbeeld.

Duur

1 uur

Locatie

online

Prijs

€ 75,- incl. btw per persoon

Aanbod 2

Workshop "Vergroot je Mentale Veerkracht". Het gaan inzien welke regels en  overtuigingen je blokkeren.  Je krijgt oefeningen en werkt dit plenair en in groepjes uit.

Geschikt voor

Groepen vanaf 4 personen tot maximaal 10 personen. Zeer geschikt voor mensen met burnout en faalangst klachten.

Duur

Anderhalf uur 

Locatie

online

Prijs

€ 55,- incl. btw per persoon

Aanbod 3

Van Klacht naar Veerkracht Traject: vijf individuele therapiesessies inclusief oefeningen en hand-outs. Hierin leer je anders  omgaan met je klachten. Je bouwt mentale veerkracht op en ontdekt nieuwe mogelijkheden.  

Geschikt voor

Individueel. Zeer geschikt voor mensen met burnout en faalangst klachten.

Duur

vijf maal 1 uur online en tussentijds mail- of telefooncontact.  

Locatie

online

Prijs

€ 325,- incl. btw


ACT is een manier van leven die, als je de skills beheerst, op alle levensgebieden doorwerkt. Daardoor noemen we het liever geen methodiek, eerder het vergroten van bewustzijn, disfunctionele patronen ontrafelen en het vergroten van algehele psychologische flexibiliteit, van veerkracht. En daar bovenop is de grote meerwaarde de inzichten en kunde van de trainer zelf. Het vergroten van jouw kwaliteit van leven staat bovenaan. ACT werkt trans-diagnostisch & non-lineair en is ontwikkeld uit het wetenschappelijk onderbouwde Relational Frame Theory, RFT.