Ik ben 52 jaar, geboren in Utrecht en opgegroeid in Zeist. Mijn ouders gingen scheiden toen ik op de basisschool zat. Ik kreeg in mijn vroege jeugd te maken met pijn en verlies op meerdere vlakken. Op mijn 22ste begon ik een studie in Den Haag, in datzelfde jaar overleed een nauw familielid. Ondertussen deed ik modellenwerk, wat uitgegroeid is tot in die tijd een full-time bezigheid. Ik verhuisde naar Amsterdam en startte een gezin.  Mijn interesse in beweegredenen van mensen bleef groeien. Het helder krijgen van problemen, inzicht krijgen in disfunctionele patronen, hoe ga je om met grote en kleine tegenslagen en waarom doe je zoals je doet? Hoe kan het leuker, lichter en blijer?

De impact van het plotselinge overlijden van een familielid en hoe met dat verdriet en existentiële angst om te gaan, was een zoektocht voor mij.

ACT maakt op cognitief gebied veel duidelijk. Ik hoor van cliënten terug, dat ze minder gestuurd worden door gepieker en stressklachten. ACT is een mooie manier om in het hier en nu te leren zijn. Je leert makkelijker je doelen te bereiken, op een speelse manier met laagdrempelige oefeningen. Het is mijn passie om de veerkracht van cliënten te helpen vergroten, zodat ze daardoor een betekenisvoller leven kunnen leven. 

ACT MOVES YOUR LIFE

 

Als ACT trainer, geef ik geaccrediteerde ACT opleidingen aan zorg professionals. Daarnaast train ik teams in bedrijven: hoe kan je productiever, met ACT als basis, met elkaar werken. En in mijn praktijk komen mensen met faalangst, burnout en vraagstukken over persoonlijke ontwikkeling.  

 

Ik ben bestuurslid bij ACBSBeNe, Association for Contextual Behavioural Science, Chapter België en Nederland.

Vanaf 1 januari 2020 ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging het CAT Collectief. Vanuit de aanvullende verzekering val ik onder de vergoede zorg. Check jouw zorgverzekering voor de hoogte van de vergoeding. 

 

Als psychosociaal POH in de praktijk van Dokter de Jong in Driebergen, ben ik een aantal uren per week beschikbaar. Klik hier voor zijn website: https://dokterdejong.nl

 

OPLEIDINGEN:

Post HBO 2021:  -ACT for People Pleasing and Perfectionism by Dr Russ Harris

                              -ACT for Trauma by Robin Walser 

                              -ACT for Depression and Anxiety by Dr Russ Harris

Post HBO 2020:  -ACT in COACHING via SeeTrue 

                              -Interoceptie, myofasciaal weefsel en lichaamsbeleving                

Post HBO 2019:  -ACT de BASIS via SeeTrue 

                              -ACT het VERVOLG via SeeTrue 

HBO Opleiding tot Psychosociaal Counselor -OPC- via Psychodidact, opleidingsinstituut Psychologie 2014-2018

HBO certificaten 2014-2021:

-Klinische Psychologie, Praktische Psychologie, Professioneel Hulpverlenen de Gespreksmethodiek, Zelfcompassie en Zelfvertrouwen, Positieve Psychologie, Complexiteit in gezinsrelaties, Narcisme, Autisme, Gedragsverandering, Gedragsproblemen bij Jongeren, Borderline, Dementie, Hechting en Relaties

 

https://actprofessional.nl